-Tekee sen helpommaksi.

gallery/mw-logo transparent
gallery/image
Tervetuloa uudistetuille kotisivuille!
gallery/40e7fb6740d2f52b33f905c95cfcbcbb

12.04.2019

gallery/ecf75c2afbe85cde6135df9965d99812

Kevät on uudistuksen aikaa. Tällä ajatuksella ryhdyimme laittamaan kotisivumme täysin uuteen uskoon. Päällisin puolin moni asia on ehkä muuttunut, mutta ei hätää- MW-Trading on yhä sama yritys kuin ennenkin!

Ellei yritys ole jo ennestään tuttu, pääset tutustumaan meihin täältä

 

Suurimpana uutuutena kotisivuilla on tämä blogi-osio, jonne pyrimme ajan mittaan kokoamaan muun muassa kiinnostavimmat uutiset, vinkit ja projektikertomukset. Mikäli herää kysymyksiä tai haluaisit pihaprojektisi kanssa apua, tavoitat meidät tuttuun tapaan puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät täältä

 

Lukuiloa ja aurinkoista kevään ja kesän odotusta!

 

- MW-Trading tiimi

Ruuvipaalutus Fäbodan rannalla

Projekti

29.09.2018Syötä tekstisi tähän

Pohjanmaalla merenrannalla on kaunis paikka, jonka monet tuntevat. Nimittäin Fäboda. Saimme kiinnostavan projektin jossa asensimme ruuvipaaluja rannalle rakennettavia, puisia kulkureittejä varten. Nämä puiset kulkureitit rakennetaan, jotta myös liikuntarajoitteiset pääsevät helpommin rannalle nauttimaan kauniista maisemista.

 

Hiekka ja vaihteleva meri-ilmasto tuovat haastavat olosuhteet rakennelmille. Ruuvipaalut ovatkin oiva ratkaisu tässäkin tilanteessa, tehden kulkureiteistä vakaita ja kestäviä vuoden ympäri.

 

Mikäli et ole ennen käynyt Fäbodassa, niin nyt viimeistään kannattaa alkaa suunnittelemaan reissua sinne! Suosittelemme paikkaa lämpimästi.

 

- MW-Trading tiimi

 

gallery/kuva5

09.08.2018Syötä tekstisi tähän

Projekti

Reikäporaukset hevosaitausta varten

Huh hellettä! 

Hevosaitauksen rakentaminen on usein raskas ja aikaavievä projekti. Ellei sitten käytä konetta apuna. Tällä kertaa suuntasimme kaluston kanssa kohti hevostilaa, jossa meitä odotti melko suuri reikäporaus projekti. Hevosaitaus haluttiin rakentaa muovitolpilla, mutta ne täytyi saada tukevasti aseteltua maahan. 60 kpl, noin 1,4 metrin syvyistä reikää myöhemmin projekti oli tolppia vaille valmis!

 

Reikäporaus on nopea ja kätevä tapa kun halutaan asentaa erilaisia tolppia tukevasti maahan, ilman kaivuutöitä tai ympäristön pilaamista. Säästyt siis sekä rautakangelta että lapiolta, mitkä eivät kesähelteillä ole ehkä mieluisimmat työvälineet! Hörpi siis vieressä vaikka jääkylmää mehua niin hoidamme homman puolestasi. 

 

Suunnitelmissa hevosaitauksen uusiminen tai rakentaminen, mutta et tiedä, millä keinoin saisit hankkimasi tolpat maahan ? Ota yhteyttä meihin.

 

-MW-Trading tiimi

gallery/image1
gallery/image2
gallery/image