-Tekee sen helpommaksi

Perheyritys MW-Trading perustettiin vuonna 2007 Pedersören kuntaan Pohjanmaalle, missä sen päätoimipaikka sijaitsee tänäkin päivänä.  Yrityksen perustaja ja pyörittäjä Micael Wärn sai vuosia sitten idean perustaa oman yrityksen, hänen kyllästyessä ikuisiin lapiointihommiin pihatöissä.

 

Työhön tarvittavaa pikkukonetta ei ollut missään saatavilla ja suuremmalla kaivinkoneella piha kärsisi liikoja. Siitä heräsikin ajatus hankkia juuri pihatöihin sopiva, ketterä kone ja ruveta auttamaan muita, jotka tuskailevat pihatöidensä kanssa. 

 

" Yli kymmenen vuoden toiminnan jälkeen on kaivinkoneella työskentely ja ihmisten auttaminen mielestäni vieläkin yhtä mukavaa! Asiakkaiden positiiviset palautteet jaksavat kerta toisensa jälkeen lämmittää mieltä." - M. Wärn

 

MW-Trading yritys on erikoistunut eteenkin ruuvipaalujen myyntiin ja asennustöihin mutta palveluihimme kuuluu myös monipuoliset, kaivinkoneella suoritettavat pihatyöt.

Tavoitteenamme on nopeuttaa pihatöitäsi ja tehdä niistä helpompia. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, ja haluammekin aina panostaa täysillä laatuun ja asiakassuhteisiin.

 

Pyrimme löytämään parhaimman, mahdollisen ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa ja autamme tarvittaessa osaltamme projektien suunnittelussa.

Meis