-Tekee sen helpommaksi

Ammattitaidolla vuodesta 2007

Perheyritys MW-Trading perustettiin vuonna 2007 Pedersören kuntaan Pohjanmaalle, missä sen päätoimipaikka sijaitsee tänäkin päivänä. Yritys on erikoistunut eteenkin ruuvipaalujen myyntiin ja asennustöihin mutta palveluihimme kuuluu myös monipuoliset, kaivinkoneella suoritettavat pihatyöt.

Tavoitteenamme on nopeuttaa pihatöitäsi ja tehdä niistä helpompia. 

 

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, ja haluammekin aina panostaa täysillä laatuun ja asiakassuhteisiin.

Huh hellettä! 
Hevosaitauksen rakentaminen on usein raskas ja aikaavievä projekti. Ellei sitten käytä konetta apuna. Tällä kertaa suuntasimme kaluston kanssa kohti hevostilaa, jossa meitä odotti melko suuri reikäporaus projekti. Hevosaitaus haluttiin rakentaa muovitolpilla, mutta ne täytyi saada tukevasti aseteltua maahan. 60 kpl, noin 1,4 metrin syvyistä reikää myöhemmin projekti oli tolppia vaille valmis!
 
Reikäporaus on nopea ja kätevä tapa kun halutaan asentaa erilaisia tolppia tukevasti maahan, ilman kaivuutöitä tai ympäristön pilaamista. Säästyt siis sekä rautakangelta että lapiolta, mitkä eivät kesähelteillä ole ehkä mieluisimmat työvälineet! Hörpi siis vieressä vaikka jääkylmää mehua niin hoidamme homman puolestasi. 
 
Suunnitelmissa hevosaitauksen uusiminen tai rakentaminen, mutta et tiedä, millä keinoin saisit hankkimasi tolpat maahan ? Ota yhteyttä meihin.

 

 

 

 

 

 

 [object Object][object Object]

Meis

Onko sinulla projekti, jossa voisimme olla avuksi? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!