-Gör det lite enklare.

gallery/mw-logo transparent
gallery/image
Välkommen till den förnyade hemsidan!
gallery/ecf75c2afbe85cde6135df9965d99812
gallery/40e7fb6740d2f52b33f905c95cfcbcbb

12.04.2019

29.09.2018

Skruvpålsmontering i Fäboda

Våren är förnyelsens tid. Det tänkte vi när vi gav hemsidan en rejäl makeover. Utseendemässigt har mycket ändrats, men ingen fara- 

MW-Trading är fortfarande samma företag som tidigare!

Ifall företaget inte är bekant sen tidigare, kan du läsa mer om oss här.

 

Den största nyheten gällande hemsidan är nog denna bloggdel. Hit ska vi under tidens gång försöka samla bl.a. alla de intressantaste nyheterna, tipsen och projektberättelsena. 

 

Ifall du har frågor eller vill få hjälp med ditt gårdsprojekt, når du oss som vanligt via telefon eller e-post. Kontaktuppgifterna hittar du här.

 

Läsglädje & hoppas vi hörs!

 

- Team MW-Trading

Hålborrning för hästhage

Projekt

Projekt

09.08.2018

gallery/kuva5

Vid havskusten i Österbotten ligger en vacker plats som många känner till, nämligen Fäboda. Vi fick det intressanta uppdraget att montera skruvpålar till trästigarna som skulle byggas på stranden. Dessa trästigar byggs för att även rörelseförhindrade ska lättare kunna ta sig ner till havet och njuta av de vackra utsikterna. 

Sanden och varreierande havsklimat utmanar ofta hållbarheten för byggen. Skruvpålar var därför en ypperlig lösning för att få stigarna stabila samt hållbara året runt.

 

Har du inte varit till Fäboda tidigare, så är det god tid att åka dit nu! Vi ger stället en varm rekommendation.

 

-Team MW-Trading

gallery/image

Att bygga en stor hästhage så det blir stabilt och hållbart kan vara både tidskrävande och jobbigt. Om man inte utför arbetet med hjälp av maskin förstås! I detta projekt åkte vi till en hästgård för att hjälpa till med bygge av hästhage. Vi borrade 60 hål för plaststolpar till ca. 1,4 meters djup.

 

Hålborrning är ett snabbt och smidig alternativ då man ska installera stolpar av olika slag och inte vill gräva upp och förstöra omgivningen. Resultatet blir bra på en gång och du slipper både järnspett och spade!

 

Dessutom kan det vara bra miljöträning för hästarna att stå i brevidliggande hage och kolla på. ;) I detta fall var de fyrbenta vännerna väldigt intresserade av vad både gubbe och maskin höll på med.

 

 

Dags för att förnya hästhagen eller bygga ny? Tveka inte att ta kontakt!

'

 

-Team MW-Trading

gallery/image2
gallery/image1